At night in the snowy woods of Sweden

Fredagsnatten resulterades av

Förtvivlan

Dårskap
...

Ånger

Och Besvikelse

...

...I skogen, bland björnar och vampyrer...


...Och vad händer ikväll då? Ja inte så mkt antar jag för jag är hemma, utan dator. Så nu ska jag dra, och se fram emot en relativt tråkig tevekväll.. Lördagkväll! :(

Buhuhuuhuhuuhhuuhuhuuhuhuuhuh
Uuhuhhhuhuhuhhhhhhhhhhhhhhhhh
/sigh


Tjugosjundeitvådje.



 Idaag köpte jag mina första klädplagg på.... typ 4 månader? ZOMG rekord.

Dagen har varit allmänt tråkig hittills så jag har inget att skriva om dära..

Eem..



Köpte iaf domdär nya superkoola jeansleggingsen, jag va först på veromoda att köpa dom DAAH!

+ en tunikaa





Och här så har vi dagens vinst på Aplotten..samma gamla grymma tur som vanligt på den antar jag !!:O :D

Hej jag heter Anna

Och jag lider av Ehlers Danlos Syndrom (EDS)... Ja, faktiskt!

...
Under ca 2 år har det klickat i min högra fot när jag går -bland.... Och jag har som alltid ba: whateaver.. Men de senaste 3 dagarna har det klickat hela tiden varje gång jag har gått, och det är inget svagt klickande utan det låter verkligen mycket! Och nu när jag vaknade i morse, steg upp och tog ca 2 steg så märkte jag, SHIT jag kan inte gå! Precis hur otäckt som helst var det.. usch!

Eftersom jag har en kuslig förkyning på nacken också så stannade jag endå hemma från travet.. Så vi for till the Akut.. där jag senare träffade en läkare som kollade upp mina ben och ba: Du har blalbalabla.. Det gör att dina fot/ben leder är över-rörliga..  (nej, jag är int  vig)...men det gör att jag måste träna mina ben på att gå rätt elr nå sånt.. typ rörelseterapi -.- ....gosh ... Och det visar sig att jag har ärvt det från mamma... Och när jag blir äldre altså typ 30.. så kommer mina leder att ha lätt för att hoppa ur led om jag typ gör nått kusligt överansträngt. Känns inte bra, för jag har varit med om nån gång då mammas knä for ur led..jag var typ 8 och jag vill inte vara med om något sådant, tänkte jag då.

Ajja just att det gör ont varje steg jag tar borde gå över om ett par dagar sa dom, så...Jag slipper karnske matte på fredag WIIE! Och tur att det inte är någon synlig sjukdom jag fått iaf!! ..

hosthost

Ja, då håller man på att bli förkyld nu som lagomt inför sportlovet next week. Men lungt altså för då karnske jag har tur att jag kan vara hemma på fredag på matten och hosta, resterande dagar vill jag vara duktig och vara på travet även fast min hals känna som att den är fylld med torrt spån/sand med gammalt ihoptorkat gräsklippargräs i. Mmm.. Marabou.

Iväll är min kreation på teve. Nämligen min inbakade fläta, på en av de 2 heeestars lugg...som är i Ume ikv på teevling. Sitter just nu och väntar på att nån hårstylist ska tinga och ma: OMFG så snygg flåta du gjorde, vill du jobba som hårstylist? Javet dom kom ringa snart.

+ Det är fettisdag idag? Vad betyder det då? Ja, iget speciellt för mej för jag gillar inte riktigt semlor så mkt.. Bara jobbigt att äta. Men eftersom alla älskar dom och lägger in en bild av en semla.. så skall jag åxå göra det. :)


Vad händer på sportlovet då? Ja då kommer emeau, He wåål najsbajs skavise. Jag vill även till Bygd nu på sportlovet, vilka följer meed? Något frivilligt offer?


Gooosh

Stört mej på detta ett tag nu, det låter som:

Barbra Ann, you ate my hand...... i första meningen! Gooosh...



Kläädkäääkäää

Ojsågott, trots att man e förkyld så smakar alltid kladdkaka bra. Lyckades fåtill mittensådär perfekt kladdigt och det har jag aldirg lyckats med förr! Är som inne i en bakarperiod just nu... varför? ja...det vet jag inte....




Jag sitter inte mkt vid datorn nu, jag vill ha en bärbar dator.

SÅ JAG KAN KÖRA NAXX Å FÅ MASSA EPICC SAAAKER WIIIIIIEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va? Vem var detdär?

Sssh, väggarna har öron!!

Mår du bra Anna?

Vi kan börja med att ställa frågan MÅR DU INTE BRA ANNA?

Men det gör vi inte, nejnej.


...

WIIIIIIE REGNBÅGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lamalamalamaduck

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång då går på fest lägger du ut en bild på bloggen elr liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dag.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde det.

NUU POJKAR OCH FLICKOR

...Så har vi köpt en ny Digitalkamera-usb-sladder-jäevel.

Så ÄNTLIGEN kan jag lägga in bilder från den wunderbara dagen i Bygdsiljum!


swoosh


swoosh


swoosh


swoosh


swoosh

 
Me and Linn

 
swoosh


swoosh säg hillevi


swoosh


swoosh


swoosh


swoosh


swoosh


swoosh


swoosh at night

Det var det mesta det, återkommer imårgon.. om ni har tur.

ASSÅH NAAAW

Såg Ailien vs Predator med Sand.. (coolt va).. aa och det e typ den sorligaste film jag sett i år, den enda sista goda predtatåårn vart som kvar åsså fatta han att hon va smart åsså blev dom kompisar.. men sen dog predattorn i slutet å alla hans kompisar såg det, och alla ba ååhå.. å jag ba : wuääääh flännflänn!!...<3<3




Jag vill ha en egen predator :] <3

Dom e som onda men egentligen som random, så dom e varken onda eller goda, dom som bara är där.. Åsså e dom ju coolast, dom har ju dreads. Ohyeah. Fast dom e bara gulliga med masken på, utan masken e dom lite smått äckliga. Men det gör inget..

menherreguud



Altså så uuhuh hnan är som överalt!! :'( åhåhåhhå <3<3<3<3

Äääähähähäh

Alla hjätanns dag i lördags? Jodet var det och det var bra, chilla som halva dan tills jag drog till Rugd och va med Tha old School gang... Ja vi såg melodifestivalen, och skratta och gjorde lite allt möjlöigt.. vi hadde planerat att se en/ett par movies med det blev som aldrig, lika bra det! + Jag hadde köpt lite candy, chips och 2litercola som jag lyckades tjocka under kvällen,, märkte när man skulle sova tillslut att man nog inte skulle ha ätit upp typ allt. Buäh, men vi somna endå... trots att en viss person snärka som en katt!

Bestod av:
 Krulltångsflickorna

 Och Harry PottaH?! o_O

...skrev det inlägget 2 dar sen. Glömde publicera eeheh


HAH igår cirkus kl 0130 kom jag på en smart sak... att Om man tar namnet Elvis och lägger till p i slutet så blir ordet ELVISP! AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH jag typ skratta för mej själv i en kvart för detdär.

         ------------->

Idag åt jag då lix smörgåstårta till lunch utan skaldjur i! Altså det var typ lycka och påtal om skaldjur så kolla på förstasidan på sportbladet i tidningen, vad ser du där? jo! EN HÄST, inte vilken häst som hälst utan WENONAH JL! Fingullesnäll(int) hästen vi har i stallet, gosh man e som lite halvstålt över henne fast jag bara har jobbat i deras stall i typ.. 2 månader snart?


Lägger in lite random MOBILEPHONEPICTHHURES, från idag.

 

Steg upp och kolla på termometern.. lite pepp man blev.




Lulligullstallkatten Frissan Frassan Frallan eller va den nu heter...




Utsikten från hästryggen på travets skogsspår i -22 gräädss

blöh


Tro det eller ej, men såg en livs levande människa i förrgår..(kom på nu att vem han va lik)..

nämligen HAN  --->      

Duvet han i The sprit...

Jag vill typ se den filmen..


Ja vad har jag gjort idag då? Jo, jag har hafft matte. Och jag gick vilse i den skolan, seriöst vägarna där inne är ju som en labyrint! Och går man vilse så svälter man ihjäl i ett hörn elr nå.

Ajja ikv blir det bara å ta det lungt hadde jag planerat, sen imårrn! Blire Pålle,... och Drogfest hos Rgd.... eller iallafall nått liknande..Men det är lungt, vi har ju bmw. Händer faktiskt inte så intressant mkt i mitt liv nu, som alla icke-hästintresserade bryr sig om.. altså om jag typ skulle flytta till Tyskland och bli kunglig hov-stallmästare så skulle alla ba: CAREFACE, för det har med hästar att göra..typ. 

Lägger in en hemtrevlig bild med lite fräscha lovikavantar.



BTW tro det eller ej men jag har börjat se Chuck!! Det är faktiskt underhållande


MHEEP MHPEEP IM'A JEEP

Va som lungt idag....

Så kallt så vi körde bara 3 av egentligen 7 st hestar.

Men vi tar igen det imorgon..det är lungt vi har ju BMW.

Ajja, efter en fikapaus från 9-11 (SSSHH) på morgonen så skotta jag lite i lill-stallet, helt i min egen lilla tystnad+ med en radio där nånstanns. Så hörde jag blötsligt nån säga: "Fan va ful mössa du har!" ... lilla jag ba: wtf?.
Men så ser jag ägaren av ALLA 3 FRASSES I HELA STAN, STÅ DÄR.. och hålla i ett par mössor som det står frasses på. Jag ba: k.

Han drog ut därifrån och jag gick in till storstallet när ja var klar, väl inne i så fick jag veta att vi som arbeta där just (jessica,ida å jag) ska äta på frasses...för vi fick presentkort av gubben! :) Blev som bra så vi körde dit och åt senare på eftermiddan.

Härlig dag MEN jag blev snurrig... mkt yr.. efter maten.. det blev Jessica med, vi ba: whootf?.. altså det va nått i maten. Nått såndär kul som inte ska vara i mat... Listade vi ut...

'

Sökte på frasses på Gooooooooogle. Åsså kom det fram en bild från frasses i LyXXele. Det var nämligen där vi åt på vägen hem på konfaresan! ;D
 ASSÅH GAMLA MINNEN!!! PIL3!! FTW NOOB LEETHAXX!!!! <3<3<3..

123456789

Orkaa inte skriva nått inlägg.. lägger ist in ett kool video.


DIG IT!






Eye of the storm

Ja , här sittar jag nu..mitt ute i skogen utan förmåga att kunna ta mig nångonstanns som är över 5 meters radie från vårt hus. Har växlat fram och tillbaka mellan snöstorm tillsnöfall konstant, i över 4 dagar, men oroa icket. Plogbilen kommer nog snart,... eller så inte? Flera meterhöga snödrivor liggar tungt över hela våran lilla by, på vägarna, på husen, allt är vitt. Nejnej plogbilen kommer inte idag, den har för fullt upp med de tätbefolkade områdena får jag nu veta av min fader. Vi är screwed. Kommer inte plobilen och räddar oss innan imårrn bitti så blir jag tyvär hemma imårrn :( ...



Bilden skall föreställa en väg.. (bilden var tagen igår morgon)


Återkommer med ett till inlägg ikväll... om inte elstolparna faller och gör oss ström och värmelösa. Har tur om jag lever till midnatt. Maten börjar ta slut...

NEJNEJ jag måste hålla ut, om inte älvorna kommer och hittar mej. Då är det kört.

...

tidsfördriv med useless facts om ännaa..

1. Tre namn jag lyssnar till: Anna, ****sson, Öjj du.
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Min otroligt bra musiksmak?.. ääh
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: min nose tror jag, vi kommer inte överenns riktigt.
4. Detta är jag rädd för: Folk som sparkar bollar jättehårt(aj) , Små spindlar med långa ben, Rgd.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mat, Glädje, Värme.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Äta insekter, äta nått anat äckligt och springa till ryssland utan att sakna ner.
7. Detta tycker jag om att göra: hästa, chilla med poolerz, Vakna till väckarn och he på snooze på en helg, och veta att man kan fortsätta sova ett tag eller två.
8. Detta vill jag göra just nu: Ta på mig tjocksockar.
9. Bästa känslan: Lycka
10. Värsta känslan: Svartsjuka/när man har förlorat någon nära.. typ en katt .. eller nån släkt
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Okaxxig, Pratglad, humorisk(waow vilket ord anna), och sneel.
12. Är jag kär just nu? Njä
13. Jag vill gifta mig?  Nån gång, säkert.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Hoppa bungejump/från ett flygplan(med parachute), Finna true love. 
15. Min käraste ägodel: Mina ögon, altså annars kan man ju inte se ett dugg..kul då ba: tja!
16. Något jag vill ha i present: Bärbar Computah, Systeemkamera åxå, typ.
17. Detta har jag på mig just nu: En Cykel
18. Favoritkläder: Nja..ssh
19. Favoritdjur: Häst!
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Rockabilly genren och lite andra spridda låtar av annan sort.
21. Favoritlåt just nu: Fool's Garden- Lemon tree
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: har ingen skola ÄHÄHÄ, annars vare väll Bild/Matte.
23. Stjärntecken: Jungfru
24. En bok jag älskar: Älskar ingen bok.
25. En film jag älskar: hur fult det än låter, men Pirates of the caribbean.. x)
26. Tv-program jag gillar: Scrubs? äre en serie? family guy då?, det är ett prog.
27. Favoritdoft:  Sommaaar/ julegran
28. Detta äter jag gärna: Tacos
29. Dricker helst: kåkkakåla
30. Favoritgodis: Surt/djungelvrål
31. Hit vill jag gärna åka på semester: California eller typ Australien
32. Färg på mina ögon: Blå
33. Min längd: Vet inte riktigt, lika lång som Hillevi iaf!
34. Jag tror på: att man måste sova... för att inte vara trött..
35. Jag spelar: Icy Tower och Wow, nästan ibland. typ.
36. Personer jag beundrar: Typ alla, nästan. Ook, några.
37. Så här bor jag: I en gåd mitt i boschen..
38. Antal döda krukväxter i hemmet? Inga, vi har en trädgårdsarbetae här, som i sims...han heter Pedro.
39. Antalet datorer hemma: 1
40. Det här gör mig ledsen: Vad gör mej INTE ledsen?
41. Favoritfärg: Blue!
42. Favoritcitat: Det är lungt
43. En hemlighet jag vet: Sääg ja inte då skullere inte vara en hemlighet längreeeee
44. Bästa present jag fått: Vet inte, minns inte! :O
45. Senast köpta skiva:  Köper inte...skivor..calcutta killens skiva köpte jag länge sen, tor det är enda gången jag köpt en skiva..
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mitt långa blonda snygga glansiga hår med vackra stora lockar..(in my dreams)
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende: Min blåa hy ( jag är utomjording)
48. Udda förmåga/egenskap:  Kan går ner i spagat och split  (INT)
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En rabiat räv.
50. Vad lyssnar du på just nu? Rösterna i mitt huvud.. THEY WONT STOP!!!!!! AAAH!!

Just another lemon tree



Lyssna, och bli gladgladaregladast...ÄLSKAR LÅTEN!

Stockar och stenar, alla goda renar. Ingen kommer här fram här fram....

Riktigt chill dag idag på travet (och med chill menar jag inte att jag inte gjorde nått, utan att det var kul)... Just innan sista rindturen runt 2 ringde studievägledarn å ba: du vet väll om att du är ledig imorrn?... Man ba: WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE!! Blev så glad att jag typ kvävdes och låg på golvet och skakade... altså för att jag nu då slipper mattematiiik imårrn ;D '

JÄVLA SNÖSTORM MAN SER JU INTE EN ENDA JÄVLA HOR-METER FRAMFÖRSIG, GÅR JU ITNE ATT GÅ NÅNTSNNS FÖR DE 1 M HÖGA TARD-SNÖDRIVORNA SOM ÄR I ANSIKTET PÅ EN HELA JÄVLA TIDEN!! GAAAAH!!!!!!!!!!

Ska chilla ikv, och sova läääänge imårrn..länge räknas för mej till typ halv 11...
sen dra jag till oliviiii.

Vad händer sen i helgen då?
ja
det är frågan...??!??!?!

?!?!???!?!?!??!?!??!?!?!?!?!?!?!

 |
 |
 |
V

Jodpax

Jag är som glad nu 24/7 och pepp typ varje dag, men inte så mkt som jag borde vara. Eftersom ca 50 procent av mina
 närmaste kompisar är depp.. Varför? Ja, det tänker jag inte säga..

Men det känns som bra att allt e bra men det är ändå inte bra för man vet att alla andra som man inte längre träffar varje dag... inte mår lika bra som jag, och de vill jag de ju egentligen ska göra...

Och jag är arg, arg och förbannad över nått så litet som en försvunnen USB sladderkaber till kameran, och NEJ.. vi har inte något lyxxigt som minneskortläsare. Har sökt den säkert sammanlagt: ja..länge iaf. Så synd, alla eller ja mest magda å hillevi åxxå som vill ha bilderna.. men dom kommer inte än... BYGD bilderna altså.

UMÅKER

Var på traaaaavtävling och tjohojj i tisdags, eftersom vi hadde 4 hästar med oss, som skall värmas upp 30 min innan deras lopp, med 15-30 min mellan varje lopp... tränaren(chefen) skall samtidigt köra 2 andras hästar samtidigt som vårat stalls hästar... Och med 15 andra hästar i stallet som åxxå skall ut på banan då och då.. gör det hela MMKKKTT stressigt.. Men det var kul... :) Vi sprang som och tittade på "våra" hästars lopp också mellan alltihop åxå, det var som ...härligt där.. jag trivdes för det kändes som at jag hade koll + dom gav mej stort ansvar på tävlingen, vilket jag ju faktiskt trivs med :).. Ajja hästarna gick bra och allt gick bra, inga diskvallificeringar eller förstaplatser :(... men vi fick ju pengar iaf. ;D... Har även då under loppen chillat med ida och sambon till chefen och det var som kul + jag fick jobb där ända till sommaren + sommarjobb för dom ville inte släppa mej till Royal hästsportbutiken på prao, utan dom ville behålla mej hahahhahahah (a)...

Lägger även in lite bilder från tisdags och idaag. Då jag gjorde paj, inte vilken paj som helst!! utan ÄLGCHÖTTCHILLPAJ!



Man ska ha husvagn dam-di-dam-di-da,,, dock har jag ingen husvagn.



Svarten Ihoppackad och klar för avfärd



Svarten toppade allas förväntningar (säkert för mitt PEPPTALK jag hade med honom innan)



Tog en snygg bild på SnyggSture



Tog en gullig bild på FulKitty. (hon är inte sådär söt egentligen)



Min älgpaj? Nyinhedd i ungnen så klaga inte!! DEN VART SKITGOD! påminde lite om jag och sandras paj vi gjorde i 8:an eller 9:an... aja.



ETT MÅSTE!


On the way

Påväg till umåker nu med 4 hästar där bak inkl Svarten<3, kommer hem 12 inatt så inga bilder sry Magda och Prillevi, önska oss lycka till ikväll på travet! ;D. kostar för MKT att vara på internet på mobilen för mej så hejdå.

O:a hela natten O:a hela dan, O:a hela natten skrämma slag på halva schtäään.

BYGD va skitkul! Helt kul altså, massa baklängesåkande, lite crashes och trixx.  En bra dag helt enkelt!

Lägger snart in lite bilder av enventet.

Men nu skall jago fara till hestn innan mörkret lägger sig över byn... her även in en bild på Jimmy Neutron, han e så grym.