SPREAD MY WINGS AND FLYYY AWAAAAAY





Kolla så just det va nu när jag cykla hem från Ingela och J-E, altså helt sinnessjukt!
Lixom, 9.30 på kwällen.

Gosh

Och på fredag, ja på freda så far Prillevi K-V till Grekland/Turkiet! Det blir inte lungt! Lixom appletini's och värme!

Gosh



(Såklart utan alkohol...)
Här ska man inte hålla på och bli påverkad inte.

...Drugs are bäd...

Gosh


nah nah nah nah nah nah BATMAN!

Hahha jag har altså hittat den härligaste t-shirten som jag sett på länge, ska nog beställa.. men att bestämma kulör är ett svårt val.





Helgöppet

Är hos Sro. Vi har köpt jättegod juice..att dricka..en lördagsväll...ehm. Aaa, men den va god iaf! Och röd... GANGSTAH WANGSTAH STYLE!..

 

Glöm ej att återvinna era pappersförpackningar barn.

ja vad ska man säga

... sigh...

Hur gör man när en av enns KÄRASTE kompisar spårar, slutar kontakta en, gör en besviken 6 ggr i rad på ett halvt år efter att man skiljts åt i nian, undviker en, och sedan klagar på sin blogg om att man är en dålig kompis.

Lixom vafan. vad ska man säga... Om den personen ändå kunde visa något intresse för att ta tag i saker själv och säga, "du i helgen ska VI göra detta"... och inte bara sitta och vänta på att alla ska komma och och lägga fram saker att göra. Speciellt efter att de senaste gångerna denna person faktiskt har SVIKIT OSS! Man karnske kan försöka kontakta andra och inte bara vara sur hela dagarna.

Dessutom så ska man då inte skriva på sin blogg om ens elaka åsikter om andra. Sry att jag gör det här dådå

Jaah

Javeet javeeeeeht, att jag inte har skrivit på länge men jag har bara inte lust elr nån ork. Har inte heller så mkt viktigt att skriva heller, förutom att jag kom på idag.. Att det snart är juni.... JUNI !!.. lixom mars och april ba POFF* .. och det va lixom 2 månader... och 2 månader frånochmed nu så äre typ juni!! Ohmygosh. Jag får typ panikattacker för det går för fort..Sen äre snart höst och då börjar skolan och jag vet inte riktigt för jag ser inte fram emot det..alls.. Fast jag borde göra det. Men inte deppa för det! Onej!...för i sommar då..då ska jag till Norge..och åka hurtigrutten xD hhah.. aa, åsså kommer Tha Cheshires. Det blir åxå bra.

Lägger in en trevlig medelhavsbild.

Vet inte varför

FIck bara en impuls :)


 

Summer and Sun

Som alla karnske vet så var man på fäbodstugan i helgen, det va mys :) Det gick som halvbra att köra skoter, typ. He ba wrom.Vi (Tha old gang, större delen av den iaf...+ Hanne från kaliix :) såg iaf Teeth, en film som alla killar borde se. MUAHAHAH.. nemen seriöst det var en kul film...mkt kul.







Det va najjs :) Thx Flikkor :)



Och sedan iaag så sola man heeeeeeelda dagen..typ. med släkten ..i Örviken :) Det var superfint sommarväder och cirkus jättevarmt! Det brummades skoter och grillades körven. Choritzooo!

Och!! ..jag blev inte brun!!! Jag fick 20.000 fler fräknar!! INGEN LEK!!!




bajs

ville bara säga de nu när allt är som de inte borde ha blivigt....HIIHIII

Veckan som den inte varit

Sry för att inte skrivit på typ ... ett par dagar. Men det har varit rätt så va heter det..hektiskt..

Lägger iaf in random bilder på veckan!



En av sötpöte lammen som kom till världen förrförra veckan. (Den är mindre än vad den ser ut att vara!) Och när den gick på träplankorna lät det ba: KLOPPETIKLOPPETHIKLOPPETHI.



När vi skottade ur och fixade till några gästboxar inför tävlingarna på kvällen så hitta jag
I ett hörn utanför stallet en på morgonen ett rovfågel!!! Det va typ en Duvhök.


 
Den mådde inte så bra, så vi ringa till stallchefen, sedan till miljögrejset och sedan polisen.. elr nå..för alla ba ring dit istället..., nästa dag kom det några smarta människor och leta efter fågeln xD Men då varen borta.. dom typ plumsaomkring i djupsnön och leta i varje vrå. Dom hitta den aldrig. Synd.




Jag hittade en fotogenisk istapp..



...en stadsminister..



...Och en härlig ljus tur med Olivia :)

Hahah si barna si barna.

Maaaaaaaaaaaaaaaahahaha

Hittade världens roligste sak på sandras blogg. Altså en länk..



...



ANNA AS YOU WILL NEVER SEE HER.!! EVER AGAIN..

mjauaaaaauauuaiiaiiuuaoaoaiaiaaaaaaaaau.






Thank you ladies and gentlemen.

EEEEYYYYY

Jaag har så tråkigt i helgeeeen, går typ inte göra nått. Vad ska man göra ist då. Jo man kan slösa tiden med att levla skinning på Superstinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Sandras älskade wow-char. Men.. nah. Finns det något bättre att göra idag? NaEHtrodde väll inte de. sssh



Nästa helg blir iaf pepp, det blir bra.
 

NAEH! <3

Jag va hos ingelaochjanerik, och just då innan jag skulle fara så föddes det 3 lamm!! Jaa, TRE lamm från samma får.. elr tacka karnske det heter men, endå :O
Och! jag skulle ta kort, men så blevdet slut batteri så mobilen ville som inte. Men dom var huuuuur söööta som helst och andra får typ stånga på dom och det ena lammet föll ihop då och sluta andas i typ 2 min sen ba. Lalala så vakna den igen! :O det var lite hemskt för dom va så söta och så blev dom typ misshandlade av de andra fåren! :(.. såå vi flytta dom till nått annat ställe där i stallet. Blev som lungt då.



Dom såg iaf ut så! :D

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL!

HHHHHAAAAAAAAAAHHHHHHHHHAAAAAHHH
HHHAAAAAAHHHHHHHHAAAAHHHHHHHHAAAA
AAAAAAHHHHHAAAAAAAAAAHHAAAAAHHHHHH
AAAAAAAAHHHHHHHHHAAAAAHHHHHHHHA.


 LURAD.

Ahapp.

Blir inge mer ridning.. springande, elr omkringskuttande lyckligt på nån äng i vår då.

Det gör ont att bryta ben.