Hola!

Idag var sista dagen som jag förtvivlat kämpad mig kvar vid denna blogg med all världens potential! Catch me if U can är lite långt så jag har kommit fram till att kalla mig själv... CMIFUC (C-MI-FUCK) istället och för er som är lite mer högbelevrade inom ämnet slutledningsförmåga så... (Y) för er!
.
ikväll ska våran egen anna hälsa på i BureÅ (ett litet samhälle byggd för att skapa kaos och oreda i världen) Och skapa onda planer att ta över Anderstorp med sin allierade Hillevoj. De ska även måla naglar och baka kladdis!
.
Nu ! går bussen!
.
/CMIFUC

25 november

HalO, Catch me if u can här igen.
.
Sexteen and pregnant som börjar visas på MTV på söndag. Ni som är ihärdiga mtv tittare vet säkert vad jag menar när jag säger Studying Crable, kangaroo hoddie och Pillow purse. De olika "tvshop" reklamerna som inte marknadsför något annat än att barn inte ska ha barn i tidig ålder.
.
Och nu kommer alltså det här programmet där man får följa några tonåringar vars liv förändras. Blir en hel del drama och man får till och med följa det stora ögonblicket. Tycker det verkar son en väldigt bra serie och jag hissar den!
.

24 November

Nu är det ett tag sen jag skrev här!! Jag, inte ANNA, j-a-g. Ni vet vem.. Jag har varit här förut.. Med min andliga kraft och starka skrivkraft kommer jag återuppliva bloggen åt henne. Hon Behöver läsare. bara ni kan hjälpa henne.
Okey... färdigspårat, men honestly, kolla in här oftare och hon kommer att skriva, hon går ju media nu och allt. Det e ball! She likes it! Hon har fått nya vänner och är glad och ser regnbågar och unicorns överallt, på tal om enhörningar; kolla in den här klassikern.
.
.
/catch me if u can