så hemst hemskt

Nu så är jag och Prillevi skolans negativa lilla grupp, enligt Görangörhan iaf. Å han har nog rätt för allt suger ju, utom datornerna men dom suger åxxå för man fastnar vid datorn och blir slapp och slö på lektionerna. Ja, tur att man har vettigt folk runt sig iaf. Å så ska man då bli 93:a till hösten. Känns ju jättebra(int).
 
Ochhh, sedan i sommar så har jag längtat och tänkt tillbaka till usa varenda lilla dag. Seriöst jag trivs inte i Sveriges eviga under 16 grader. Allt var så härligt där och det var inte som en vanlig semester, alla tänker säker ba(men n00b, antagligen så äre ju så för alla som e på semester) Men såäreiinnt. åhnej. Frågan är bara när jag flyttar/far dit igen..typ.

+Min guldfisk äter luft och flyter omkring på ytan... barasånivet, men det är lungt det ska vara så på dendär modellen.


Glasögonorm

jag vill ha glasögon, skulle typ passa i det ;O


Twilight




Jag är helt såld.

Äntligen lite julekänsla

Ja, helgen va bra. På lördag så var men då med Magda, Sandra och Prillevi. Vi bakade pepparkukar..dom va jättegoda. Mmmmmmmm...jul

Och sen på lörda så vakna vi supertidigt efter en natts " Mysteriet på greveholm och Kenny starfighter lanande" Öhm. Ja å sen så for man då ut med pollen, lirade lite livsförstörande wow och drog till schtaaaaan å såg filmen Twilight på bio med ungefär alla, men mest Ewe, Prillevi och Josse ;D..den va nåntng så hemskt bra!

Mjöh

Allt går som bra nu, nästan..skolan har lugnat ner sig lite...jag har lugnat ner mej lite..allt har som blivit lungt. Nästan....iaf, jag ser framemot helgen dåre blir julefrid på fredag med tha old gang. Å på lördag så blire bio med ewechina och josse :) , på söndag skall jago sova halva dan och gulla lite extra med pållen. JA, det blir en bra helg sen såereju bara TYP en månad kvar till jul tjohoo, jippie..


Tjooooo

Altså såhär är det: Jag har typ fått krupp för att typ alla har en blogg och dom som inte har en skaffar en. Så, nu ska jag åxxå skaffa en..altså jag needa nånstans att klaga och skriva allt onödigt som ändå ingen orka lyssna på.